İSTANBUL ÜSKÜDAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Mesajı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Mesajı

 

Eğitim-Öğretim Yılı Yılsonu Mesajı

 

Değerli Meslektaşlarım,

Sizlerin özverili çalışmalarıyla yarınlarımız için yeni bir adımı tamamlamış bulunmaktayız. Biliyoruz ki geleceğimizi şekillendirmeye aday gençlerimizi, çağın gereklerine uygun olarak yetiştirmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük emekler sarf ettiniz.

Saygıdeğer Veliler, 

Çocuklar bizim hayattaki en değerli varlıklarımız. Onlar için ne kadar çalışsak azdır. Sizlerin de bu bilinçle her zaman olduğu gibi geride bıraktığımız eğitim-öğretim yılında da çocuklarınızın yanında olduğunuzu biliyoruz. Onların iyi bir eğitim almaları ve gelecek için sağlam adım atmış olmaları hepimizin ortak hedefidir.

Sevgili Öğrenciler,

Sizlerin başarıları bizleri her zaman gururlandırıyor. Bugün karne günü ve bir yıllık emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Bizim, size olan inancımız çok büyük. İsterseniz, çok güzel işler başarabileceğinizi biliyoruz.

Bu tatil döneminde öncelikle dinlenmenizi ve bunun yanında kitap okuma, çeşitli sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunma gibi etkinliklerle kendinizi geliştirecek aktivitelerde bulunmanızı ve böylelikle bir sonraki eğitim-öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı ümit ediyorum.

Bugün bir Öğretim Yılını huzur içinde bitiriyoruz. Bu yıl ilçemiz için, eğitim ve öğretim faaliyetleri açısından da oldukça başarılı bir yıl olmuştur. Bu huzur ve başarı ortamının sağlanmasında katkıda bulunan başta İlçe Kaymakamımıza ve okullarımızın her türlü fiziki sorunuyla yakinen ilgilenen Belediye Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Ayrıca diğer daire müdürlerimize, idareci arkadaşlarımıza, eğitimin temel taşı olan öğretmenlerimize, aile birliği üyelerimize,  bize destek olan hayırseverlere ve eğitime gönül veren herkese teşekkür ediyorum.

Son alarak, çocuklarımıza iyi bir eğitim verebilmek için hiçbir fedakârlığı esirgemeden özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimize, büyük bir azim ve kararlılıkla çalışıp karnelerini alan öğrencilerimize ve çocuklarının geleceği için her zorluğa göğüs geren velilerimize huzurlu, sağlıklı ve güzel bir tatil dönemi diliyorum.

 

                                                                                                                          Sinan AYDIN

 

                                                                                               Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü 

 

 

 .........

Mimar Sinan Mahallesi Dr. Fahri Atabey Caddesi No 21 Üsküdar Hükümet Konağı B Blok Kat 1,2 NOT Müdürlüğümüze yapılacak şikayet ve isteklerin resmi yazı ile elden veya MEBİM yada CİMER sistemi üzerinden yapılması gerekmektedir. - 0216 201 20 70

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.