İSTANBUL ÜSKÜDAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan AYDIN'ın Yıl Sonu Mesajı
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU MESAJI

 

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Çok çalıştınız, emek verdiniz. Güzel bir tatili hak ettiniz. Bu tatil dinlenirken kendinizi geliştireceğiniz yeni öğrenme fırsatları da oluşturunuz. Yetenek ve potansiyelinize göre alanlar belirleyerek hem keyif almak hem yetişmek sizler için çok anlamlı olacaktır. Ruh ve beden sağlığınıza şifa olacak etkinliklerde bulunmanızı tavsiye ederim. Ailelerinizle daha yakın ilişkiler kurmak, akrabaları ziyaret etmek, memleket ziyaretleri yapmak, yeni kabiliyetlerinizi keşfetmek, görmediğiniz yerleri görmek için bu tatil şahane bir fırsattır. Huzurla neşeyle geçmesini dilerim. Enerjiniz tazelenmiş bir şekilde yeni dönemde görüşmek üzere!

Değerli Öğretmenlerimiz,

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yarınlarımızın umudu olan çocuklarımız için canla başla çalıştınız. Salgın sebebiyle bir dönem maske takarak sınıflarda derslerinizi anlattınız. Bu zor şartlarda dahi elinizden gelenin en iyisini yapma gayreti gösterdiniz. Sizlerin heyecanı ve çabası bizlerin en büyük sermayesidir. Ülkemizin bütüncül olarak ilerlemesi ve kalkınması bu sermayeye bağlıdır. Bu tatil, kendinizi en iyi versiyonunuza getirmek, ruhunuzu dinlendirmek, beden sağlığınıza yatırım yapabilmek, entelektüel birikiminizi genişletmek için muazzam bir imkândır. Bu imkânı en verimli şekilde değerlendirmenizi umuyoruz.

Kıymetli Velilerimiz,

Her zaman olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da çocuklarınıza destek olmaya devam ettiniz.  Uzun yaz tatili, çocukların zorunlu öğretim programları yerine kendi istek ve tercihleri doğrultusunda öğrenmeyi yeniden keşfedeceği eğlenceli bir dönem olabilir. Bunun için Millî Eğitim Bakanlığımızın yaz tatili etkinlikleri önerilerini incelemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca tarihi mekânlara yapılan geziler, müze ziyaretleri, köy ve doğa gezileri bu bağlamda çocuklarımızın dünyalarını zenginleştirmek için büyük bir fırsat.  

2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılını tamamladığımız bugünde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımızı ve saygıdeğer velilerimize selam ediyor, tüm eğitim camiamıza iyi tatiller diliyorum.

 

                                                                                                                                                    Sinan AYDIN

                                                                                                                                          İlçe Milli Eğitim Müdürü

Mimar Sinan Mahallesi Dr. Fahri Atabey Caddesi No 21 Üsküdar Hükümet Konağı B Blok Kat 1,2 NOT Müdürlüğümüze yapılacak şikayet ve isteklerin resmi yazı ile elden veya MEBİM yada CİMER sistemi üzerinden yapılması gerekmektedir. - 0216 201 20 70

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.